Hojlund pronašao žicu, apsolutna agonija na "Bridžu"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 04.02.2024.
17:02
Izvor: Sportske.net

Teško je reći na šta liči Čelsi...

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Vest Hem na "Old Trafordu" sa 3:0 (1:0) u duelu 23. kola Premijer lige.

Umeo je Vest Hem u poslednje vreme da napravi probleme "đavolima". Zapravo, pobedili su na minula dva duela i nadali su se nečemu sličnom i ovog popodneva.

Počeli su dobro, odličnim udarcem Tomasa Součeka glavom kada je Andre Onana spasio Junajted, ali od tog momenta, sve je išlo loše po goste.  Igrao se 23. minut kada je Kazemiro doturio loptu do Rasmusa Hojlunda, a Danac solo-programom postigao divan pogodak za vođstvo domaćih. Strelac na tri vezane utakmice u dresu Junajteda. 

Pokušavala je ekipa Dejvida Mojesa da se vrati, ali je pre toga Junajted na početku drugog poluvremena došao do novog pogotka čime je praktično rešio meč. Ušao je Alehandro Garnaćo lepo sa desnog krila i pogodio bliži ugao Lukaša Fabijanskog koji je zamenio povređenog Areolu na poluvremenu.

Do kraja duela je Argentinac postigao još jedan gol kada je loptu na sredini ukrao Skot Mektominej, prosledio je istu Garnaću, a ovaj rutinski okončao napad za ubedljivih 3:0.

Fudbaleri Čelsija doživeli su katastrofu na svom "Stamford Bridžu" od Vulverhemptona. Bilo je 2:4 (1:2) što je izazivalo veliku nervozu na tribina,a

Čelsi je čak i poveo preko Kola Palmera u 19. minutu i od tog momenta na terenu je postojao samo gost. Het-trik Mateusa Kunje, uz autogol Aleksa Disasija potpuno su razočarali domaće navijače koji su zviždali pojedinim igračima svog tima.

Uspeo je domaćin da postigne još jedan gol u završnici posle kornera Mudrika i skoka Tijaga Silve, ali slaba je to uteha za pristalice "plavaca" koji su počeli da prazne stadion 10-15 minuta pre završetka.

Fudbaleri Bornmuta i Notingem Foresta odigrali su 1:1 na "Vitalitiju", a golove su postigli Džastin Klajvert i Kalum Hadson-Odoi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke