Hrabri Šefild i zaboravljeni Zaniolo, Vajlder uspeo što Gvardiola i Arteta nisu protiv Aston Vile!

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.12.2023.
23:03
Izvor: Sportske.net

Prvenac Italijana za spas ekipe Unaija Emerija.

Mike Egerton/PA via AP
Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Aston Vile remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Šefild junajteda 1:1 u okviru 18. kola engleske Premijer lige.

Izabranici Krisa Vajldera umalo nisu šokirali domaćina protiv kojeg su imali vođstvo sve do osmog minuta nadoknade vremena kada je Zaniolo prvencem spasio Vilu poraza.

Prvo poluvreme proteklo je u očekivanoj terenskoj inicijativi domaće ekipe koja nije uspevala da pronađe put do gola Foderingema.

Uspela je Vila da probije led i zatrese mrežu "oštrica" u 59. minutu kada je pogodio Bejli, međutim posle VAR provere taj pogodak je poništen zbog prekršaja.

Puleni Unaija Emerija krenuli su na sve ili ništa od tog trenutka, a to je ostavilo dovoljno prostora bivšem omladincu Aston Vile Kameronu Arčeru da posle dodavanja Hamera postigne vodeći pogodak za Šefild junajted u 87. minutu.

Činilo se da će domaćin zabeležiti prvi poraz u Premijer ligi na Vila Parku, ali to je onemogućio Nikolo Zaniolo pošto je Italijan svojim prvim ligaškim pogotkom za Vilu u osmom minutu nadoknade vremena postavio konačnih 1:1.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke