Hrvat odlučio, ima novi klub, sada se velikani okreću Filipu Kostiću!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.05.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net

Šansa za "Tučka"?

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Ivan Perišić će napustiti Inter. Odbio je poslednju ponudu Italijana i seli se u Premijer ligu.

Odlični Hrvat je prihvatio ponudu Totenhema koji mu je ponudio dvogodišnji ugovor vredan ukupno šest miliona, pa će posle Francuske, Belgije, Nemačke i Italije, Splićanin zaigrati u Engleskoj.

Ponuda "Pevaca" je bila za milion veča od Interove, Perišić je pregovarao i sa Juventusom, ali je presudilo to što ga je Antonio Konte silno želeo.

Italijanski mediji tvrde da je Hrvat dao reč Paratićiju direktoru Totenhema i da će italijanski velikani morati da nađu drugo rešenje za levu stranu.

Sada je u prvom planu Filip Kostić. 

On ima ugovor na godinu dana, cena je pet miliona evra, zarađuje manje od Perišića, bio je na meti Intera pre nego što je stigao Gosens, ali je Filip ofanzivniji i upotrebljiviji u formaciji 3-5-2 od nemačkog reprezentativca.

Što se Juventusa tiče, Aleks Sandro je na prodaju, ali će ga se teško otarastiti jer ima ugovor od šest miliona po sezoni, uz to Alegri nije uveren ni da je mladi Pelegrini rešenje, pa Juve traži levog beka. Jasno, da u Kostiću vide nekoga ko može da pokriva levu stranu, ali da je i Vlahović faktor, u Italiji smatraju da bi Kostić bio bolje rešenje od starijeg i skupljeg Di Marije. Ipak, da sačekamo, Filipa čeka nova avantura, Ajntraht sigurno neće dozvoliti da im ode za 12 meseci kao slobodan igrač, leto je dugo, videćemo kako će završiti pregovori.

Kragujevčanin je bio nadomak Lacija prošle sezone, da li mu je Italija suđena!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke