Hrvati večeras rešili i pitanje selektora

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.11.2017.
23:20
Izvor: Sportske.net, index.hr

Izgleda da nema dileme.

Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis
Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis

Povezane vesti

Bilo je neizvesnosti posle jučerašnje izjave Zlatka Dalića, koji je izrazio očekivanje da mu se već po povratku iz Atine ponudi nastavak saradnje po njegovim uslovima, ali posle plasmana Hrvatske na Mundijal i remija u Grčkoj (0:0) njegov stav deluje mnogo fleksibilnije.

''Biće to sve ok. Ja sam spreman, lako ćemo se dogovoriti, s moje strane, već smo se dogovorili. Nisam do sada nikada doživeo da vodim reprezentaciju na velikom takmičenju...

Rekao sam igračima, dajte da odradimo ovo večeras, čeka vas sedam meseci rada u klubovima, a onda ćemo zajedno na SP. Ova generacija može napraviti jako puno, šteta bi bila da nešto ne napravimo", istakao je Dalić posle meča, a prenosi ''Index''.

Inače, na ovu temu se večeras oglasio i Luka Modrić, konstatujući da bi bilo suludo ponovo menjati selektora, pa je po svoj prilici rešena još jedna dilema kada je Hrvatska u pitanju.

To je nešto kasnije potvrdio i predsednik Davor Šuker koji je otkrio da će najverovatnije u utorak biti obavljene i poslednje formalnosti i da Dalić ostaje selektor.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Monday, 13.11.2017
13:55

Benkovački manitas ,da zato ih je Belgija jedva pobjedila u 2 utakmice ,a BiH ni jednom , jer su "očajni" , istina je samo da bez manolasa i torosidisa su amaterska ekipa u obrani i to je Hrvatska iskoristila , vidjelo se u uzvratu kako im je teško stvoriti priliku 😁

avatar
Sportski
Monday, 13.11.2017
00:57

Misljenja sam da s Dalicem kao odlicnim motivatorom mogu puno u Rusiji!

avatar
Amar Zornic
Monday, 13.11.2017
00:33

Kokeza ne veruje , zar nije logicnije da Dalicev asistent vodi repku ??!!

avatar
NikkiCFC
Monday, 13.11.2017
00:24

Odlicna vest za sve njihove protivnike na SP.

avatar
juvealexx
Monday, 13.11.2017
00:59

Ma trebali smo vratiti "servisera" koji ne zna objasniti zašto Hrvatska nije u stanju odigrati niti jedan dupli pas , ili koji ne zna prepoznati vrijeme za zamjene u momčadi ,znam ja da biste to voljeli ali taj "film" nećete gledati 😁

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 13.11.2017
02:46

Evo ga jos jedan naivni kojem Suker i kompanija opet mazu oci. Zar stvarno mislis da je ensto bolje u igri Hr? Pa Grcka je ocajna, poklonili su vam pobjedu u Zagrebu jer nisam gledao ocajniju ekipu od Grcke na toj utakmici. Ovo ti pisem realno bez ikakve zelje da gledam raznorazne filmove.