Hrvatska i 3.345 minuta "kamen spoticanja" između Luke i Reala?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.04.2023.
11:32
Izvor: Sportske.net

Modrić na prekretnici...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Luka Modrić i dalje čeka ponudu Real Madrida o produžetku saradnje.

Hrvat i ove sezone igra veoma, veoma dobro, iako je imao oscilacija, kada je bilo najpotrebnije, odigrao je odlično.

Ipak, iz nekog razloga Real Madrid i dalje okleva, a danas je u madridskim krugovima ponovo pokrenuta tema - reprezentacija Hrvatske.

Navodno, u Madridu nikome nije jasno zbog čega se Luka Modrić nije povukao iz nacionalnog tima nakon još jednog istorijskog uspeha na Mundijalima. 

Modrić je započeo novi ciklus kvalifikacija i očigledno je da je za njega nacionalni grb svetinja, što neće promeniti ni Real Madrid. 

U klubu imaju jasan stav, ali i brojke koje idu na njihovu ruku - nastupi za nacionalni tim fizički još više iscrpe Modrića. Ako se računaju nastupi za klub i reprezentaciju, Hrvat je ove sezone na terenu proveo neverovatnih 3.345 minuta na terenu, po čemu je treći od svih igrača Real Madrida, odmah nakon mnogo, mnogo mlađih Vinisijusa Žuniora i Fedea Valverdea.  

Isti izvori navode da je Modrićev san da završi karijeru u Madridu, da je spreman i na manju ulogu naredne sezone, ali da niko ne može da pretpostavi šta će se dogoditi.

Čak ni najbliže Lukino okruženje ne može da garantuje da će Modrić ostati u Madridu, dok je sam igrač zatvoren i fokusiran na igru i mečeve do kraja sezone.

Ne treba zaboraviti da i Toni Kros ima ugovor do 30. juna, baš kao i Dani Sebaljos, tako da bi možda Florentino Perez i mogao da povuče neke korake...

Ali, bilo bi zaista glupo uslovljavati Modrića da se povuče iz reprezentacije, zar ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke