Hrvatski "kralj" nastavlja vladavinu u Madridu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 23.04.2022.
10:28
Izvor: Sportske.net

Što stariji to bolji.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Već sada legendarni hrvatski fudbaler Luka Modrić, osvajač "Zlatne lopte" i najbolji igrač Svetskog prvenstva 2018. godine produžiće ugovor sa Real Madridom.

Jedan od najboljih veznjaka na svetu u protekloj deceniji došao je na "Santjago Bernabeu" 2012. godine iz Totenhema i svoje ime upisao "zlatnim" slovima u istoriju španskog velikana.

Iskusni 36-godišnjak još uvek je nezamenljiv u ekipi Karla Anćelotija, godine su za "čarobnjaka" iz Hrvatske samo broj, to je pokazao i onom maestralnom asistencijom u četvrtfinalu Lige šampiona kojom je pokrenuo već "prežaljeni" Real protiv Čelsija.

Sigurno da je ova utakmica i konačno dokazala upravi Reala da Hrvat zaslužuje novi ugovor i on će ga dobiti. Kako javlja Fabricio Romano fudbalski majstor ostaće na "Bernabeu" barem još jednu sezonu, ostalo je da se usaglase poslednji detalji ugovora i sredi papirologija.


Modrić je sa Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona i dve Primere, mada je izvesno da će taj broj biti veći posle ove sezone, jer su Madriđani praktično obezbedili novu titulu.

Večeras se igra finale Kupa Kralja, sastaju se Betis i Valensija. AdmiralBet je pripremio vrhunske kvote za ovaj meč. Posetite njihov sajt i pronađite dobitnu opkladu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke