Katastrofa za HSV - Samo čudo će ih spasiti u revanšu sa Štutgartom

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 01.06.2023.
22:44
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda.

VfB Stuttgart
VfB Stuttgart

Povezane vesti

Fudbaleri Štutgarta pobedili su HSV na svojoj "Mercedes-Benz areni" sa 3:0 (1:0) u prvom meču doigravanja za plasman/opstanak u Bundesligi.

Štutgart, kao tim koji je završio na 16. mestu u Bundesligi sastaje se sa trećeplasiranim iz Cvajte HSV-om u baražu za popunu mesta u eliti.

I, kako stvari stoje, HSV ni naredne sezone neće biti deo bundesligaškog društva. Već od prvog minuta počeli su problemi za tim Tima Valtera pošto je Mavrapanos rano obradovao domaće navijače. Mogao je to da učini i Girasi u 26. minutu, ali nije iskoristio jedanaesterac.

U drugom poluvremenu usledio je potpuni raspad gostujućeg sastava. Odbrana Hamburga izgubila je svaki fokus i preko asistencije Enca Miloa za potpuno usamljenog Vagnomana, Štutgart duplira prednost. 

Tri minuta kasnije, usledio je korner, a Girasi ovog puta pogađa mrežu Danijela Fernandesa za 3:0. Ako ste mislili da gore ne može, HSV je tu da vas razuveri. Neverovatno nepromišljen crveni karton, za start otvorenim đonom dobio je Suhonen i tu stavio svoju ekipu u bezizlaznu situaciju.

Revanš utakmica je u ponedeljak, 5. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke