VAR prevario, a Betis potom razbio Sosijedad!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.02.2022.
21:59
Izvor: Sportske.net

Milmetri odredili tok utakmice.

Povezane vesti

Fudbaleri Betisa plasirali su se u polufinale Kupa kralja pošto su u gostima ubedljivo pobedili Real Sosijedad rezultatom 4:0.

Iako rezultatski ne deluje tako, viđena je izuzetno zanimljiva utakmica na Anoeti. Bivši fudbaleri domaćina Hunami i Vlijam Žoze presudili su Sosijedadu i odveli Betis u polufinale Kupa Kralja posle 18 godina. 

Betis jeste pobedio Sosijedad sa 4:0. Ipak nije sve išlo glatko za goste. 

Oni su bolje ušli u utakmicu i već u 12. minutu poveli golom Huanmija koji igra u životnoj formi u dresu Betisa. Karvaljo je pre pogotka sjajno probio po desnoj strani terena i uposlio bivšeg fudbalera Sosijedada.

U 39. minutu desio se detalj koji je odredio dalji tok meča. Sosijedad je uspeo da izjednači na 1:1, ali je gol poništen zbog milimetarskog ofsajda, koji verovatno samo VAR može da vidi.

To je obeshrabrilo domaćina, koji je u drugom poluvremenu potonuo. Fudbaleri Betisa su to iskoristili i do vrha napunili mrežu Reala. Prvo je Huanmi postigao svoj drugi gol na meču da bi se u nastavku u strelce upisali Vilijam Hose iz penala i Ruibal i tako krunisali sjajnu partiju Betisa i plasman u polufinale Kupa kralja, gde su se dan ranije plasirali i Valensija i Rajo Valjekano. 







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke