Hub Stevens podneo ostavku iz zdravstvenih razloga

Autor: Beta Beta
sreda 10.02.2016.
23:52
Izvor: Beta

Trener Hofenhajma Hub Stevens podeno je danas ostavku na tu funkciju iz zdravstvenih razloga, saopštio je nemački bundesligaš.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

"Imam aritmiju... Moguće je da mi je i dalje potrebna operacija. Uvek sam govorio da je zdravlje na prvom mestu", rekao je 62-godišnji Stevens.

On je krajem oktobra preuzeo Hofenhajm, nakon što je otpušten dotadašnji šef stručnog štaba Markus Gisdola zbog loših rezultata. Ipak, Hofenhajm ni pod vodjstvom Stevensa nije uspeo da zabeželi dobre rezultate i "pobegne" iz zone ispadanja.

"Izuzetno mi je žao što moram da ostavim klub u ovakvoj situaciji, ali se nadam i mislim da će svi razumeti da moje zdravlje ima prioritet",
rekao je Stevens.

Hofenhajm posle 20 odigranih utakmica u Bundesligi zauzima pretposlenje, 17. mesto sa 14 bodova, pet manje od Verdera koji trenutno zauzima poziciju koja vodi u plej-aut. Stevens je na 10 utakmica s Hofenhajmom samo jednom uspeo da trijumfuje.

Nemački bundesligaš je u saopštenju naveo da će Stevensovi pomoćnici Alfred Šreder i Armin Rojteršan predvoditi ekipu do daljeg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke