Huntelar progovorio o transferu, da li se večeras oprostio od Ajaksa?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
23:50
Izvor: Sportske.net

Nisu samo spekulacije...

EPA-EFE/ANP/OLAF KRAAK
EPA-EFE/ANP/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Klas Jan Huntelar je glavna tema dana u fudbalskoj javnosti u Holandiji, ali i u jednom delu Nemačke.

Preneli smo tokom popodneva da Šalke želi da ga vrati u svoje redove, u sezoni u kojoj tim iz Gelzenkirhena vodi grčevitu borbu za opstanak, ali ni Huntelar nije ravnodušan prema klubu u kom je proveo čak sedam godina.

Večeras je upravo on bio junak Ajaksove pobede nad Tventeom u gostima. Huntelar je priliku da zaigra dobio tek u 89. minutu, pri rezultatu 1:1, a onda je za tri minuta na terenu postigao dva gola i postavio konačnih 3:1 za Ajaks.

Posle meča se, naravno, pričalo i o intertesovanju Šalkea, a Huntelar je ostavio mogućnost da se taj transfer zaista i realizuje.

''Zaista sam rekao Marku Overmarsu da ako to želim, Ajaks mi mora to odobriti. Čemu naginjem? Ne znam još, možda ću to objaviti sutra. Za sada samo želim da uživam u ovom meču'', istakao je Huntelar.

Trener Erik ten Hag, naravno, navija za Huntelarov ostanak.

''To još uvek nije gotov posao. Pokušaću da ga ubedim da ostane objašnjavajući mu šta može da učini za nas. To smo mogli da vidimo i danas. Ali on je vredan i u drugoj ulozi. Kad vidite kako radi sa mladim napadačima poput Traorea i Brobeja i kako ih gura. On je primer celoj ovoj generaciji'', istakao je Ten Hag.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke