I Nemanja Matić prognozira, evo koga bi voleo za novog trenera Liverpula!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.04.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno je sa njim delio svlačionicu.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Jedan od onih koji se najčešće spominju kao naslednik Jirgena Klopa jeste trenutni šef struke Sportinga iz Lisabona, Ruben Amorim. 

Možda i najozbiljniji kandidat u ovom trenutku imajući u vidu da se Ćabi Alonso odlučio da ostane u Leverkuzenu i naredne sezone, a šta o njemu misli Nemanja Matić, srpski fudbaler koji je trenutno član Liona i koji je svojevremeno delio svlačionicu sa Amorimom. 

"Ruben Amorim je odlična osoba. On je jedan od onih koji su mi najviše pomogli kada sam stigao u Benfiku jer nisam govorio engleski jezik najbolje. Nadam se da ga nije zaboravio", nasmejao se Nemanja Matić. 

Amorim je do sada vodio ekipe Kasa Pia, Bragu B, prvi tim Brage, a u Sportingu je od 2020. godine sa kojim ima zapažene rezultate. 

"Vidim Amorima u velikom klubu, ne znam da li će to biti Liverpul. Ako se to desi, siguran sam da će biti sjajna zamena za Klopa. Ruben razume fudbal, ima ličnost i karakter da bude sjajan trener i trenutno to jeste. Voleo bih da ga vidim u Premijer ligi. Da vidimo šta će da se desi", rekao je Nemanja Matić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak