I Piksi strepi, šta će biti sa Sašom Lukićem, ovo je problem, na stolu i dve ponude!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 14.08.2022.
08:54
Izvor: Sportske.net

Više se priča o potezu Srbina nego pobedi na startu...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Saša Lukić nije putovao sa ekipom u Moncu, Torino je pobedio, a kapiten i srpski reprezentativac je došao u sukob sa klubom oko novog ugovora. Naravno, Torino je osudio njegovo ponašanje, a posle pobede u Monci, paljbu je osuo i trener Jurić.

"Uradio je zaista lošu stvar. I to nije sada pitanje za mene, to je pitanje za klub, šta će učiniti", kaže Jurić.

Hrvat se tokom leta potukao da direktorom Vanjatijem oko prelaznog roka, sada se stvar zataškava, a Srbin je u centru pažnje.

Jer, Lukić je perjanica tima i on želi novi ugovor ili da ga klub proda.

Direktor Vanjati je izjavio da se Saša Lukić promenio i da mora da vrati ponašanje od prošlih sezona. 

No, to su priče za medije, neke informacije govore da naš reprezentativac želi da se njegov status reši ili da bude prodat Romi ili Napoliju. Podsetimo, nekadašnji fudbaler Partizana zarađuje 700 000 evra po sezoni, među desetak je najmanje plaćenih, a standardan je i dobio je kapitensku traku. 

Ima ugovor još sezonu, Torino mu prema nekim pričama nije ponudio dovoljno novca, s obzirom na njegov status, ono što pruža na terenu, "Bikovi" to ne umeju da cene. 

Najgora stvar za Lukića i Srbiju, odnosno selektora Stojkovića je što je ovo godina Mundijala i fudbaleru je sada najbitnije da igra...

Torino je slavio u Monci, danas se nastavlja šampionat, Fiorentina je favorit protiv Kremonezea, admiralbet.rs nudi odličan specijal na Luku Jovića i primamljivu kvotu da postiže gol i da njegov tim pobeđuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke