I "Pinturikio" kritikovao Ronalda zbog Srbije!

Autor: Stefan Matić
sreda 31.03.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Takav gest jednostavno nema opravdanja.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Komentari i analize utakmice Srbija - Portugal i dalje traju. 

Naša reprezentacija je uspela da stigne do boda, Ronaldo jeste postigao čist gol u završnici za pobedu svoje reprezentacije, ali su sudije previdele prelazak lopte preko bele linije. 

Fudbaler Juventusa je reagovao burno, sa svoje ruke je bacio kapitensku traku (za koju trenutno traje licitacija) i odlučio da napustio teren. Selektor Portugala je potvrdio da će Ronaldo ostati kapiten, iako mu ovo nije prvi put da baca traku. Situaciju je prokomentarisao i legendarni kapiten Juventusa Alesandro Del Pjero. 

"To je prejaka reakcija. On ne sme da se ponašao tako, na takav način. U redu je biti ljut, u redu je da popričate sa sudijom, ali da bacite kapitensku traku i odete sa terena je previše za kapitena tima i za ikonu poput njega. Razumem momenat, važnost meča i ličnu ambiciju koju uvek poseduje", izjavio je Italijan koji je sada analitičar ESPN kanala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Wednesday, 31.03.2021
14:13

Kako bre nema opravdanja kada o izlizanom pišu svi mediji već 5 dana... kao da je dao gol. 😂 I kako bre ne sme da se ponašao tako? Možda ostali ne smeju da se ponašaju tako jer bi momentalno dobili crveni karton i 5-10 utakmica suspenzije, ali izlizani sme da se ponaša tako jer umesto crvenog kartona i suspenzije dobija publicitet i tekstove po medijima, a to je najvažnije. 😂😂😂