Ni pobeda protiv Junajteda nije dovoljna, Klop morao da se izvinjava!

Autor: Stefan Matić
petak 14.05.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Zvezda tima nije ispoštovala svog šefa.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Liverpul je uspeo posle preokreta da slavi protiv Mančester junajteda rezultatom 4:2 i tako ostane u trci za mesto u Ligi šampiona naredne sezone. 

Firmino je postigao dva gola, Žota i Salah po jedan. Tako da se može reći kako je Klop krenuo sa pravom ofanzivnom trojkom protiv velikog rivala. Ipak Mane nije imao poštovanja i razumevanja za promenu startne trojke pred ovakav meč. 

Senegalac je ušao u 74. minutu meča umesto Žote. Po kraju utakmice Mane je jasno stavio do znanja šta misli o svom izostanku iz startnih jedanaest odbivši da se rukuje sa Jirgenom Klopom. Nemac je odmah bio i upitan da prokomentariše situaciju. 

"Juče sam doneo kasnu odluku na treningu da krenem sa Žotom. Momci su navikli da im objasnim ovakve odluke, ali jednostavno nije bilo vremena", izjavio je Klop dodavši da problema sa Maneom nema. 

"Redsi" su sada peti na tabeli, imaju utakmicu manje od Čelsija koji ima četiri boda više. Liverpul do kraja sezone igra sa VBA, Barnlijem i Kristal Palasom dok "plavci" imaju bitan susret sa Lesterom a onda i Aston Vilom na kraju šampionata. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke