I svlačionica shvatila, pobuna protiv Kristijana?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.05.2021.
10:02
Izvor: Sportske.net

Izgleda da im je dozlogrdilo...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je na izlaznim vratima. Kao da se oprostio od Juventusa, posle poraza od Milana nije ni trenirao, već je išao da gazdom Elkanom da kupi novi model Ferarija.

Ipak i pored toga on će biti u timu večeras protiv Sasuola, Dibala će početi umesto Morate. Pirlo nema snage da pošalje Ronalda na klupu, Kristijano je zahladneo odnose sa saigračima jer zna da oni smatraju da je klub previše popustljiv prema najboljem igraču.

Portugalac kako piše "Gazeta delo Sport" gotovo i ne razgovara van treninga sa saigračima, prošle godine je kod Sarija prestao da priča o taktici, sada o bilo čemu.

Kao da čeka da ode, još tri utakmice su do kraja prvenstva, Juventusu je potreban podvig kako bi se posle poraza od Milana dokopao Lige šampiona, a niti CR7 hoće da igra u LE, niti Juventus želi da ga plaća 30 miliona evra.

Upravo je prepreka za odlazak plata jer osim što nema mnogo rešenja, tačnije nema neki veliki klub u Evropi koji je spreman da ga plaća, niko ne želi da izdvoji toliki novac.

Ipak, Mendeš na sve načine pokušava, videćemo da li neki od klubova poput Monaka ili čak Valensije gde ima uticaja može sebi kroz neke kombinacije da priušti Portugalca, ali jasno da on čeka da se završi sezona i da se neće baš u srdačnim odnosima rastati sa saigračima. 

Neki od njih su navodno sugerisali Pirlu da Ronaldovo ponašanje loše utiče na ekipu, da nervozu što mu ne ide prenosi na saigrače, ali kako rekosmo, trener jednostavno nema snage da ga skloni iz tima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke