Ibra baš preterao, Čalhanoglu mu ovo neće oprostiti!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 06.12.2021.
20:50
Izvor: Sportske.net

Zlatan oštar na rečima.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Turski fudbaler Hakan Čalhanoglu definitivno je obeležio godinu na izmaku prelaskom iz Milana u Inter, što nije naišlo na simpatije njegovog bivšeg saigrača Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović je u autobiografiji pod nazivom "Adrenalin" naveo da je Čalhanoglu iskoristio tragediju Kristijana Eriksena kako bi napredovao u karijeri.

"Možemo samo da mu se zahvalimo za sve što je uradio u Milanu i poželimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Zvuči ružno, ali Čalhanoglu je napredovao iz tragične situacije. Eriksen je doživeo srčani udar na Evropskom prvenstvu, pa je Inter tražio igrača sličnih karakteristika, što je Hakanu otvorilo vrata. Pre toga nije imao ponude ni od Intera niti od bilo kog drugog kluba", otkrio je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Zatim je pohvalio Čalhanoglua kao dobrog momka, koji je napredovao u karijeri zahvaljujući njemu, a zatim ga dodatno potkačio.

"Sada njegov izazov glasi da li može da ponovi isto, samo bez Ibre", stoji o zaključku Zlatanovog izlaganje od najboljem turskom fudbaleru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke