Ibra najavio povratak na teren: "I dalje sam Bog i broj 1"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 09.02.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Uvek "skromni" Zlatan.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Fudbaleri Milana sutra igraju protiv Torina utakmicu 22. kola Serije A, a u sastavu šampiona Italije, koji prolazi kroz veliku krizu, trebalo bi da bude Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je osam meseci van terena, poslednji meč odigrao je u maju prošle godine, ali ističe da je spreman da pomogne ekipi, koja je u 2023. godini na osam mečeva u svim takmičenjima upisala samo jednu pobedu i u seriji je od četiri poraza.

"Dobro sam, veoma dobro. Vratio sam se u tim i osećam se slobodno na terenu i van njega. Za ovo vreme sam učinio sve u svojoj moći da pomognem treneru, stručnom štabu i klubu sa strane. Bio sam strpljiv jer sam morao da se vratim na vrh, a oporavak ide prema planu", ističe Ibrahimović u intervjuu za "Mediaset".

On je u svom stilu najavio povratak

"I dalje sam Bog, broj jedan. Vraćam se i muzika se menja. Imam mnogo želje, hteo bih da uradim toliko stvari, nadoknadim sve što sam izgubio u prethodnih osam meseci, a izgubio sam vreme", dodaje Ibrahimović.

Nije zabrinut što je Milan u krizi.

"Tim u krizi? Nisam zabrinut. Ovo su normalni trenuci tokom jedne sezone. Sada moramo malo da porazgovaramo i dokažemo koliko vredimo na terenu".

I Šveđanin je bio na meti kritika, ali ga to ne brine puno.

"To je normalno, jer ako vas ne kritikiju znači da niste na vrhu. Kritikuju me 25 godina jer sam broj jedan i na to sam navikao. To je kao da sipaju benzin na vatru, a ko se igra sa vatrom opeče se. Da li se i dalje osećam kao Bog? Bez dileme, ništa se nije promenilo", poručio je Ibrahimović.

AdmiralBet daje kvotu 1.80 da će Milan prekinuti lošu seriju i pobediti Torino.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke