Ibra otvoreno o sukobima karijere, kako ga je Miha provocirao i gde je trebalo da ode umesto u Milan?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.12.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Knjiga će definitivno doneti još mnogo zanimljivijih detalja.

Povezane vesti

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović govorio je za "Corriere della Sera" o pojedinim detaljima iz svoje najnovije knjige "Adrenalina".

Zlatan i Milan su se spojili pre skoro dve godine nakon što je Šveđanin okončao svoju misiju u MLS ligi gde je delovao u dresu LA Galaksija. Kada je došlo vreme rastanka, razmišljalo se o povratku u neki od elitnih klubova, jer to je Zlatan, nema veze što polako, ali sigurno zalazi u petu deceniju života.

Tako se kao prvi izbor nametnuo, ni manje ni više, nego Napoli!

"Maradona je mit. Gledajući dokumentarac o njemu odlučio sam da odem u Napoli, da uradim kao Dijego, da osvojim Skudeto. Bio sam umoran od Amerike, mislio sam da ću se penzionisati, a onda mi je Mino Rajola rekao da sam lud i da moram da se vratim u Italiju. Napoli je tada otpustio Anćelotija, pa sam pitao Mina gde da odem, koji tim je lošiji. Milan je tada izgubio 5:0 u Bergamu ja sam presekao. Rekao sam sebi da idem u klub koji poznajem, baš kao i grad", naveo je Ibrahimović.

Opisujući svoje pojedine rivale na terenu, Zlatan se dotakao Siniše Mihajlovića sa kojim je u odličnim odnosima.

"Siniša me je jednom prilikom provocirao tokom čitavog meča na terenu govoreći mi grozne stvari na srpskohrvatskom i pao sam na to. Sada me zove sinom. Kada se razboleo od iste bolesti kao i moj brat, spakovao sam se i otišao za Bolonju. Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima doneo prednost", otkriva Zlatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke