Ibrin uslov - Evo kada ide u penziju!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.02.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Realno?

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović rekao je da se neće penzionisati dok ne osvoji trofej sa Milanom.

Uprkos tome što u oktobru puni 41 godinu, Zlatan Ibrahimović ne planira da se zaustavi, makar dok ne podigne još po koji trofej. Milan čeka na slavlje od 2016. kada su osvojili Superkup Italije, što svakako nije priznato odličje poput Skudeta, Kupa ili eventualno evropskog takmičenja.

Milan je poslednji put Seriju A osvojio 2011. godine, upravo sa Zlatanom u timu koji je uz Robinja i Pata predvodio napad "rosonera". Sada su u dobroj situaciji, bore se za Skudeto, ali često posrću, što bi moglo da ih košta. Ibrahimović jeste blizu odlaska u penziju, ali to će se desiti pod jednim uslovom.

"Moja budućnost je fudbal. Moj svet je fudbal. Žao mi je što ne mogu da igram u ovom trenutku, to me boli, posebno jer ekipi ide tako dobro. Želim da budem tu i pomognem ekipi. Jedino što fali otkako sam se vratio jeste osvajanje trofeja. Radimo i borimo se za to. Neću odustati dokle god ne osvojimo nešto", poručio je Zlatan.

Njegov ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone, ali će ga izvesno produžiti na barem još godinu dana. Postigao je osam golova na 15 utakmica u aktuelnoj kampanji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke