Ideja, pogodiš "keca" na Gent, posle je sve lakše uz derbije! Ovo je kvota na AdmiralBet!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.03.2023.
16:24
Izvor: Sportske.net

Tiket za derbi veče...

Povezane vesti

Ovo je dobra ideja, uđete u nedelju veče (veče derbija bolje da kažemo) sa jednim pogođenim parom na tiketu, posle je sve lakše.

Taj prvi par bi od 19 časova trebalo da bude pobeda Genta nad Eupenom. U Belgiji su dani odluke, "Indijanci" žele da uhvate Briž na četvrtom mestu, ovo je moranje. Gosti koji su u vlasništvu države Katar su mlad tim prepun Afrikanaca koji čekaju pasoš EU, očajni su u odbrani pa bi Gent bez problema trebalo da nastavi seriju odličnih rezultata.

Juve u "Derbiju Italije" gostuje u Milanu protiv Intera. Domaći su se pošteno izvukli u Portu, ali ko te pita, važno je da su prošli u četvrtfinale. Odlučili smo se za Lautara Martineza kao strelca, često daje golove Juventusu, ali uglavnom sa penala. Doduše, uvek je dosta polemike u najvećem italijanskom derbiju, čeka nas i sada zanimljiv meč, Inter neće osvojiti titulu, ali nisu obezbedili ni top 4. Po nama imaju veće šanse, a ako pobede, Lautaro bi mogao opet da bude strelac.

U "El Klasiku" kladimo se na Levandovskog. Barsa je mirnija, blizu je titule, Real je taj koji mora da napadne na "Kamp Nou". Poljak je zbog suspenzije propustio nedavnu pobedu nad Realom u kupu, dao je gol u Superkupu Realu u Saudi Arabiji, u porazu jesenas u Madridu je asistirao kod jedinog Barsinog gola. Igrajući za Dortmund, "Leva" je svojevremeno dao četiri gola Realu, a u Bajernu je samo jednom u dva meča pogodio mrežu "Los Blankosa". Roberte, vreme je!

I za kraj Porto, kao da su na Boga bacali kamenje protiv Intera, lopta nije htela u gol, ali po našem rezonu sve će se vratiti u Minju protiv Brage. "Arsenalistas" nikada nisu lak protivnik za "Zmajeve", ali kvota je takva da moramo jednostavno da probamo "dvojku".

Dakle, kliknete na AdmiralBert sekciju tiketi na dnu stranu, odete na bonus tiket, broj ovog tiketa je +632, kvota je uvečana, pa navalite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak