Igra nerava, Konte pred smenom, samo ni Romanovi džepovi nisu više tako duboki!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.04.2018.
08:48
Izvor: Sportske.net

Ko će popustiti, nada Italijana u PSŽ ugašena, njegove opcije su tanke. Zato čeka da klub povuče potez. Ko će pobediti u ovom natezanju?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U Čelsiju sledi igra nerava.

Naime, posle remija sa Vest Hemom jasno je, Čelsi ostaje bez Lige šampiona, boriće se za FA kup, ali to je utešna nagrada.

Naime, sezona je već proglašena za neuspeh, a nad Konteom se nadvila senka Luisa Enrikea.

Ali, nije sve u rezultatima, ima nešto i u parama. Konte neće biti smenjen do kraja sezone, pa možda ni tada, Čelsi čeka da on prihvati neki posao, kako ne bi morao da mu isplati kompenzaciju i poslednju godinu ugovora.

U ovom trenutku, šanse za tako nešto su male.

Tomas Tuhel je uzeo Konteov posao u PSŽ, odnosno klupu kojoj se Italijan nadao. On je odbio "Azure", Manćini će biti selektor, i tu se krug zatvorio.

Ostaje kao slabašna mogućnost Inter, ako Spaleti ne izbori Ligu šampiona, ali ni to, ni Roma nisu klubovi koji bi zadovoljili ambicije Antonija Kontea.

On bi mogao da sedi u Londonu i čeka da ga Čelsi smeni, zatim prima platu i ne radi ništa, no, mnogi kažu da to nije u skladu sa karakterom Italijana.

Ono što je sigurno je da nema mnogo opcija, igrači su svesni da je bivši, ali ako bi ga Čelsi smenio sada, morao bi da mu isplati oko 12 miliona evra koliko mu je ostalo do kraja ugovora.

Klub to neće učiniti, mada se pronose neke informacije da bi danas mogao da dobije otkaz. Čelsi je plaćao i veće odštete za trenere, setimo se Viljaš Boaša ili Skolarija, ali sada će verovatno do kraja voditi igru nerava.

Ako, ipak Konte ne podnese ostavku, mogao bi da se nagodi sa klubom, uzme deo novca i sačeka novu ponudu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 10.04.2018
15:55

Pisu da je Roman u minusu sa Celzijem za ovih 11 godina oko 2 milijarde, Dalje, izgubio je zbog sankcija Amerike Ruskim oligarsima sa kojima radi Roman, za jedan dan jos 2 milijarde .....Spao ja sa 14 milijardi pre 11 godina na 8 milijardi danas...Imao je jos padova, razvoda, penali itd....Istopilo se skoro pola...Mada to i nisu njegove pare nego popljackane pare od Ruskog gasa...

avatar
Tuesday, 10.04.2018
16:47

jao sto ste vi naivni sta misliš da roman nema još koju milijardu sakrivenu po otocima ,sta misliš da oni sve znaju o ruskom tajkunu sta on ima daj ne budi smješan

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.04.2018
15:24

Posteno je da se dogovori da uzme nekih 3,4 miliona i da ide. I to mu je mnogo kakvu je stetu klubu napravio, on treba nama da plati.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 10.04.2018
13:34

Ako Konte ode Enrike ili Jardim iz Monaka su po meni najbolje opcije.Enrike forsira ofanzivan fudbal sa dosta posjeda u nogama osvojio je sve sa Barcom trofeje ,dok Jardim isto tako igra hrabro napadacki i dosta priliku daje mladjim igracima kojih je dosta se razvilo pod njim i covjek je pored PSG koji trostruko vise ulaze od Monaka bio prvak Francuske.Tuhel je dobar trener ali nije mi se puno dokazao jer nije kao recimo Enrike osvajao trofeje ove vaznije ali svakako da je odlican trener jer i on forsira ofanzivan fudbal.Spominje se i Mauricio Sari ali ja nisam za njega sto se tice takticara i trenera iz Italije tu je i dalje Konte najbolji.

avatar
rosen.manutd
Tuesday, 10.04.2018
12:30

Cirkus od kluba...

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 10.04.2018
11:45

To je ono sto sam pisao juce na vestima o PSGu i Tuhelu. Manevarski prostor mu je sada suzen, gotovo da i ne postoji. Bice zabavno gledati kako se koprca. Ne vidom poentu da ga otpuste pre kraja sezone, nema se vise sta spasiti, ostavio bi ga cak i sledece sezone, pa nek sisa med sto je sam napravio. Pa da vidimo dali je i njegov problem to sto nema LS ili samo Celsijev.

avatar
Saša MKD
Tuesday, 10.04.2018
10:34

Ako misle da mu daju otkaz, trebaju mu ga dati preko sms-a, da ne bi kvarili praksu koju je on uveo.

avatar
Tuesday, 10.04.2018
09:35

Ja ne znam sta je u Celziju problem,imaju najjace malde igrace na ostrvu,da niko ziv ne dobija sansu,Konte je postao takva kukavica,njegova selekcija igraca je ocaj zivi,otkaz je neminovan,ja da se pitam jos danas...

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 10.04.2018
09:13

Voleo bih da ga vidim u Romi mesto onog cirkusanta, ali ne verujem da ce se to desiti.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 10.04.2018
09:04

Novine u Engleskoj pisu da je Roma digao ruke od kluba.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 10.04.2018
09:00

Romanovi dzepovi nisu duboki ? :D ... bas me zanima koliki su vasi dzepovi, pa vam njegovi nisu duboki. :D

avatar
Mangus
Tuesday, 10.04.2018
08:52

Sto bi ga sad otpustili. Do ls ce bas tesko, cudo im treba. Dakle, nema smisla to ni raditi sad nego na kraju sezone