Igrači Junajteda besni zbog ESL-a, "zmija" Vudvord gasi vatru!

Autor: Stefan Matić
utorak 20.04.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Nisu svi prihvatili najbolji novi koncept takmičenja.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Florentino Perez je sinoć objasnio odluku da se formira Evropska Superliga. Dvanaest "odmetnutih" su sada svačija meta, svetska i evropska kuća fudbala se bore kako bi našli način da suspenduju pomenute klubove iz svojih takmičenja. 

U narednim danima saznaćemo više o sudbini 12 klubova, čak je i predstojeći EURO neizvestan zbog pomenutih suspenzija. Ni svi igrači velikih klubova nisu prihvatili najbolje novi koncept takmičenja. Ed Vudvord, jedan od čelnika nove elitne lige a i direktor Junajteda, je morao da "gasi požar" na "Old Trafordu" juče.

 Po pisanju engleskih medija igrači se smatraju izdanim, posebno su stali u zaštitu Solskjera koji je posle utakmice sa Barnlijem izbombardovan pitanjima o takmičenju o kojem ništa nije znao, iako je Vudvord znatno ranije potpisao papire o pridruženju. 

"Nisam imao mnogo kontakta sa njim, ali zvao me je prošlog četvrtka uveče kako bi mi kazao da je veoma zadovoljan sa reformama Lige šampiona. U potpunosti je podržavao promene i hteo je da popriča o finansijskom fer-pleju. Očigledno je pre tog razgovora potpisao nešto drugo. Nismo znali da imamo zmije tako bliske nama", izjavio je predsednik UEFA Čeferin za Vudvorda. 

Pred fudbalom su veliki izazovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke