Igrači Juventusa dobili SMS, "Pozdravite se sa porodicama", šta se dešava?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.11.2021.
10:04
Izvor: Sportske.net

Pokušavaju da spasu što se spasti može...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

U Juventusu mobilizacija. Problemi su veliki, niko ne veruje jasno više u titulu, bilo bi nerealno na -16.

Igračima je stigao SMS, u kome je navodno pisalo "Idite kući i pozdravite porodice, nema više priče". 

Od sutra Kjelini i ekipa idu u karantin koji će trajati do subote, do meča sa Fiorentinom. Sutra je duel sa Zenitom, a onda povratak na prvenstvene muke. "Alijanc" će videti Vlahovića, Srbin će dobiti aplauz, navijači se nadaju da će on predvoditi napad "Bjankonera" sledeće sezone.

Alegri se sastao sa čelnicima, odnosno glavnim ljudima sportskog sektora, Nedvedom i Ćerubinijem, a poruka igračima je bila jasna, komanduje trener, nema ni govora o smeni Alegrija i on je čovek koji će izvesti Juve iz krize.

Kako smo pisali, Juve i nema drugo rešenje, Alegrijev ugovor je na četiri godine, prima devet miliona godišnje i sigurno neće dati ostavku.

Alegri smatra da tim nema kvalitet i da ako se ne bori ne može da pobedi nikoga, ni Veronu, ni Sasuolo. Klub će učiniti sve da se pojača, probaće da dovedu Vlahovića, ali to nije realno do juna. Trebalo bi da dođe Vitsel, a to verovatno osim odlaska Remzija, znači i pokušaj da prodaju Rabioa. Ako stignu dobre opklade, na prodaju su i Kuluševski i MekKeni, taj novac bi trebalo da bude iskorišćen za pojačanja.

U svakom slučaju, alarm je upaljen, ali mnogi veruju da je kasno i da Juventus teško može i do četvrtog mesta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke