Igrači odbili predlog kluba, ima li Inter "plan B"?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.05.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Danas bi neke stvari mogle da budu jasnije...

EPA-EFE/Lars Baron
EPA-EFE/Lars Baron

Povezane vesti

Za danas je zakazan sastanak predsednika Ženga sa igračima Intera.

Tim je vratio titulu posle 11 godina, ali finansijski problemi pritiskaju klub. Od igrača se traži da oproste deo dugova ili da smanje plate za narednu sezonu.

"Korijere delo Sport" tvrdi da je prvi predlog gotovo jednoglasno odbijen, igrači neće pokloniti dve plate klubu. 

Drugi je da smanje ugovore za narednu sezonu, predsednik će pričati sa svakim igračem ponaosob, to neće biti kolektivna odluka, već će svako odlučivati za sebe.

Inače, Inter će isplatiti bonuse za titulu, plus četiri plate, novembar, decembar, mart i april, pa bi to mogao da bude adut da se igrači slože da popuste.

Od stručnog štaba i direktora se traži odricanje od jedne plate, njihovi ugovor, izuzev Konteov su manji, a fudbaleri su jedinstveni u stavu da klub mora da pruži garancije da će trener ostati.

Bez njega, mnogi bi želeli da napuste klub.

Neko će osim već viđenih, kojima ističe ugovor poput Kolarova, Janga, Ranbokije morati da ode i to neko sa velikom platom. Treba prodati jednu zvezdu, već smo pisali da Čileanci Vidal i Sančez imaju jake ugovore, ali ne žele da odu, niti bilo gde mogu da uzmu pomenuti novac, a da kako sada stvari stoje jedino Eriksen koji prima 7.5 miliona ima cenu. Naravno, najviše je potražnje za Lukakuom i Lautarom, ali ako bi Inter prodao Belgijanca, Konte bi sigurno otišao. Možda stvari budu jasnije tokom dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 11.05.2021
00:21

Da sam na Konteovom mestu, pustio bi jednog od te dvojice napadača, ali ako neko plati 100+ miliona, a za 40 doveo Mitrovića iz Fulama. Siguran sam da bi pokidao.