Iguain posle utakmice zalupio vrata Juventusa zauvek!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.01.2019.
21:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Argentinac nema nameru da se vraća u Torino.

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Juve je slavio u Superkupu Italije sa 1:0 protiv Milana, a interesantno je da je pozajmljeni igrač "Stare dame" na "San Siru" Gonazlo Iguain, meč počeo na klupi "Rosonera".

Ušao je u igru u 71. minutu, nije uspeo da pomogne ekipi Đenara Gatuza da se vrati u meč, a nakon utakmice je privukao veliku pažnju.

Naime, u samom finišu susreta je sudija Banti odlučio da ne dodeli penal u korist Milana, nakon jednog starta Emre Džana. Nije čak hteo ni da pogleda snimak, jasno, posle njegovog poslednjeg zvižduka, krenuli su protesti poražene ekipe.

Gatuzo je rešio da se raspravi upravo sa Lukom Bantijem i njegovim pomoćnicima, dok je "Pipita" odlučio da kaže šta misli svojim doskorašnjim saigračima.

Konkretno, pokačio se sa Bonućijem, raspravljali su se Argentinac i Italijan nekoliko minuta, pre nego što su Iguaina bukvalno uklonili iz rasprave, kako ne bi nastao veći incident.

Italija bruji o ovoj situaciji, Iguain je letos praktično isteran iz Juventusa zbog dolaska Kristijana Ronalda, završio je na pozajmici u Milanu, koji ima pravo i da ga otkupi po završetku sezone.

Podsetimo i da je u prvom duelu ove dve ekipe u okviru Serije A bio u klinču sa svojim bivšim saigračima.

Pominje se ovih dana i njegov eventualni prelazak u Čelsi, ali jedno je jasno, nakon ovakvog ponašanja, popularni "Pipita" ja zatvorio sva vrata ka povratku u Torino, ostaje da se vidi da li će karijeru nastaviti na "San Siru" ili možda u Engleskoj.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 17.01.2019
14:52

Pa zaista cemu sluzi Var, pogledaj ga brate mili...Iguain je igrac zbog kojeg se i dalje vrsi dilema izmedju Mesija i Ronalda. Da je bilo ko na njegovom mjestu bio Mesi bi imao SP i mozda 2 Kopa Amerike.

avatar
MarioJ
Thursday, 17.01.2019
11:00

Treba biti realan, Iguain je odbačen od Juventusa. A bio je u tri sezone standardan i jedan od ključnih igrača.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 17.01.2019
09:38

Juventus je tu najvise na gubitku, preplatili su njegov transfer i onda su dali prednost Mandzukicu umjesto njemu...Mario jeste veliki borac ali Higuain je sigurno bolji napadac od njega pa kad samo izgovoris Ronaldo Higuain Dybala nema dalje ali ovako su unistili i njega i sebe bacili u -

avatar
Martial11
Thursday, 17.01.2019
00:26

Agent Edward potvrdio, Higuain u Chelsiju

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 16.01.2019
23:40

Niti je on isteran, niti se svadjao sa bonucijem vec ga je ovaj razdvajao od onog nazovi sudije pa je to licilo na svadju i prepirku izmedju njih dvojice, ali, to nije nista sto ne vidjamo na skoro svakoj vaznijoj utakmici. Sta je sve bonuci (prosle sezone) radio protiv juventusa pa se to zaboravilo. Milan je sigurno ostecen za ove tri stvari: nepostojeci ofsajd Kutronea, faul nad Kalabrijom DJONOM (to bas i nisam video u toku meca pa i nisam odmah konstatovao u komentaru) za direktan crveni karton (a nije ni zuti dobio?!, lepo se posluzio trikom da ga udari po grudima i da skrene paznju mada sudija to uvek vidi ako hoce i ako dobro zna gde treba da gleda, a na tom nivou bi valjda trebao da zna, zar ne?), penal na kraju.

avatar
Cfckg
Wednesday, 16.01.2019
23:07

ako predje kod nas makar ima malo vatre u njemu,morata poslednjih nekoliko meseci kao robot bez emocija,bezvoljno igra