Ikardi je Juventusova noćna mora!

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.01.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

Juventus bolji od Intera, ipak Mauro Ikardi obožava da daje golove Bufonu. Na kraju 1:1, Juve će sigurno imati šta da kaže o sudiji Bantiju najgorem pojedincu derbija. U finišu Inter bliži pobedi.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Juventus je od početka bio bolji tim i već nakon par minuta Markisio propušta odličnu šansu za vođstvo.

Bio je to uvod u ono što se dogodilo u 5. minutu, majstorija Vidala, servirao je loptu Tevezu, Argentinac ne greši, njegov prvi gol u karijeri protiv Intera.

Zbunjeni su bili gosti, nisu ni ugrozili Bufona u prvom delu, a na drugoj strani je Handanović vadio kestenje iz vatre.

Šanse su imali Vidal i Pogba, Francuz je posle driblinga iz snova propustio šansu da duplira vođstvo rivala.

Mnogo je grešila odbrana Intera, takođe nisu imali rešenje za presing Juventusa, pa su gosti mogli da budu i zadovoljni što je samo jedna lopta završila u njihovoj mreži.

U nastavku Juve je čuvao vođstvo, a Inter ni iz čega stiže do izjednačenja. Mauro Ikardi kao i obično koban za Juve. Pobegao je odbrani domaćih i matirao Bufona. Pre dve godine kada je Juve poslednji put izgubio na svom stadionu, Argentinac je sa dva gola srušio šampiona u utakmici sa Sampom.

Handanović je čudesno odbranio slobodan udarac Pirla kada su svi videli loptu u golu, a sudija Banti je pokazao žuti karton Morati kada je pao posle duela sa Kampanjarom. Imaće navijači Juventusa dosta primedbi na suđenje, u prvom delu je Žuan Žesus nokautirao Kjelinija u svom kaznenom prostoru, sudija se nije oglasio.

Inter je imao zicer, Ikardi je propustio šansu utakmice kada je uklizao na drugoj stativi, a onda je Bufon sjajnom paradom sačuvao mrežu.

Ikardi je u sledećoj situaciji bio sebičan, a onda je Kovačić dobio crveni karton, prestrogo, verovatno je Banti kompenzovao ranije greške.

On je bio najgori pojedinac derbija, na kraju 1:1, mada je Inter u finišu propustio veliku šansu da odnese kompletan plen. Bilo kako bilo, zadovoljna je Roma koja je sada na -1.

Golove možete videti ovde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke