Ikardi se poslednji smeje, Vanda uzburkala duhove, nova senzacija na pomolu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.10.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Funkcionišu kao sat, on ima neverovatne brojke u PSŽ, ona podgreva vatru. Šta je plan Vande i Maura?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Mauro Ikardi je juče dao dva gola Marseju u najvećem derbiju francuskog šampionata. Argentinac je do sada neverovatan, nestvarno zvuči podatak da na svakih 17 kontakata sa loptom daje gol.

Od početka sezone postiže pogodak na svakih 77.6 minuta, dao ih je sedam za manje od 500 minuta. Niko ovako brzo nije uspeo da se snađe, osim Ibrahimovića.

I dalje se pojavljuju priče da ga svlačionica ne voli, sa sobom je doneo repove svega što se događalo u ljubavnom trouglu sa nekadašnjim prijateljem Maksijem Lopezom, ali on to demantuje.

"Ovo je najbolji tim u kome sam igrao, svuda sam davao golove, ali nikada u ovako jakoj ekipi, lakše je ovde, kada imate takve saigrače", rekao je sinoć Maurito.

Ali, ni jednog trenutka nije pominjao da će ostati.

I sama Vanda Nara je sinoć u emisiji "Tiki-taka" pominjala da se ona nada da će porodica ostati u Milanu, i da je za njih to glavno pri izboru kluba.

PSŽ će morati da plati 70 miliona, ali se pretpostavlja da će Ikardi tražiti ogroman novac, čak i ako bude otkupljen, odnosno da su njegove ideje drugačije. Ako se vrati u Inter, čeka nas opet situacija od prošle godine, natezanje, ali iza svega, kako pišu italijanski mediji stoji Juventus.

Niti su oni, niti Ikardi odustali od transfera.

Za Ikardija bi bilo lako, živeo bi u Milanu sa porodicom, putovao do Torina na treninge, to nije neizvodivo, tim pre što je Argentinac veliki profesionalac i nikada nije bio poznat po noćnom životu ili neizvršavanju obaveza.

Inter neće dopustiti transfer u redove najvećeg rivala, ali svejedno, ne može ni da dopusti da se Ikardi vrati i opet bude predmet natezanja tokom leta.

Šta će se desiti videćemo, prema nekim informacijama PSŽ će ponuditi oko 10 miliona ugovor Argentincu, ali on će tražiti veću sumu, jer mu je cilj da se vrati u Italiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 28.10.2019
20:34

Steta sto ga nisu uparili sa Martinezom...U igri su Vanda,Maksi Lopez sa Mesijem....Kao napadac je bolji duplo od Lukakua. 75 mE je malo za njegov kvalitet.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 28.10.2019
17:32

..Vlajko i dalje sanja svoj san, niko da ga štipne..

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
15:29

When talking during Tiki Taka show as cited by Calciomercato.com, Nara confirmed that there was an option for the 26-year-old to stay in Milan ahead of his move to Paris but he decided otherwise.

“There was this possibility of going to Milan,” she said. “For me and the family, obviously it was a better choice but I didn’t decide which club he should join as it was his decision.”

avatar
Marchisio8
Monday, 28.10.2019
14:24

“Ово је најбољи тим у којем сам играо” . Па није ти вала ни тешко,Интер у којем си ти играо надигравали сви редом,против Ловћена са Цетиња би се бранили.

avatar
The_Matrix
Monday, 28.10.2019
13:31

Daj Valdo iskuliraj malo 🤣🤣🤣🤣. Sto ne kazes sta je rekla u prosloj emisiji 🤣🤣🤣. Prica kako se odlicno snasao, ali da je Inter i dalje njegov klub i da ima prednost. Inace on je produzio ugovor pre odlaska na pozajmicu tako da Inter ce opet sve drzati u svojim rukama. A ako se vrati cena ce biti mnogo veca nego ovih 70 mil 😀. On je odlican golgeter, to nije nista novo. Kada je u onakvom Interu resetao kao lud sto ne bi u PSG-u koji je prejak i miljama je od svih ostalih timova Lige1. Liga 1 je smesan sampionat i ocekujem da lagano prebaci kvotu 20, a verovatno i da ostane tamo. Na kraju nije mu ni Pariz daleko od Milana jer ne putuju oni autobusom

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
12:21

Neverovatno je koliko si uporan, skoro pa i fascinantno.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 28.10.2019
18:57

Тутубан

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
20:36