Ima bistu ispred stadiona Sitija, treniraće Totenhem!?

Autor: Boris Jovanović
petak 31.03.2023.
09:29
Izvor: Sportske.net

Da li je spreman za veliku ulogu?

Povezane vesti

Danijel Levi posle odlaska Kontea ima novu ideju. Kontaktiran je prvo Nagelsman, ali čini se da je to preveliki zalogaj, dok su mediji kandidovali bivšeg trenera Poketina. 

Međutim, izgleda da će "Pevci" posegnuti za svežim licem, čovekom koji je promenio fizionomiju Barnlija. U pitanju je Vensan Kompani, legenda i dugogodišnji kapiten Sitija.

On je projektovan da u budućnosti nasledi Gvardiolu, ali izgleda da neće čekati šansu. Barnli je preporodio, neprepoznatljivi su, igraju atraktivan fudbal i već su obezbedili povratak u PL.

Kompani, čija je statua ispred "Etihada", čovek koji simbolično predstavlja rađanje novog Sitija (iako je stigao pre dolaska Arapa u klub) bi mogao da preuzme Totenhem na kraju sezone.

Po okončanju fudbalske karijere pre par godina vratio se u domovinu, trenirao Anderleht. Imao je solidan rezultat sa prosečnim timom, ali nije želeo da traći vreme jer mu nisu obezbeđeni uslovi da se bori za trofeje.

Kako rekosmo, prošetao se sa Barnlijem kroz Čempionšip, severni London bi bio logičan korak. Inače, priče o Luisu Enrikeu nisu baš pouzdane, on pregovara, verovali ili ne, sa reprezentacijom Poljske i rađe bi ponovo bio selektor, nego trener. Mediji pominju menadžera Fulama Marka Silvu, Tomasa Franka koji radi sjajan posao u "Pčelama" iz Brentforda, ali Kompani je sada prvi kandidat. 

Gvardiola je nedavno hvalio svog bivšeg kapitena i otvoreno rekao da bi bio sjajan menadžer Sitija. Ali, Kompani verovatno neće čekati, pa bi mogao, ako ponuda stigne, da prihvati klupu Totenhema za sledeću sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke