Ima Boga! Najbogatiji Britanac video kako njegova Nica ide na čelo Lige 1!

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.09.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Kakva predstava golmana Nice, a šokantna Folarina Baloguna.

OGC Nice
OGC Nice

Povezane vesti

Fudbaleri Nice pobedili su Monako na stadionu “Luj II” sa 0:1 (0:0) u okviru 6. kola Lige 1.

 Derbi azurne obale doneo je mnogo čega, ali malo golova, iako se očekivalo da vidimo nešto više uzbuđenja u tom pogledu. No, nije da ih nije bilo...

 Monako je imao situaciju u kojoj je, iako ne previše opasan, mogao do vođstva. U 11. minutu su dobili penal, a odgovornost je preuzelo 40.000.000 skupo pojačanje Folarin Balogun. Prošle sezone apsolutni hit francuskog šampionata je neko u koga će Monako mnogo da se uzda ove sezone, ali je pitanje da li će izvoditi penale ubuduće.

 Promašio je u tom 11. minutu, odnosno odbranio mu je udarac Marcin Bulka. Nica je do kraja prvog dela imala nekoliko dobrih situacija i bili su blizu gola, no lopta nije htela u mrežu. E, onda na red dolazi 55. minut i novi jedanaesterac za Monako. Ponovo loptu uzima Balogun i ponovo Bulka brani. Očajno je izveo Amerikanac i ovu najstrožu kaznu.

 Ko voli brojeve i simboliku, 11. minut prvi promašeni penal, 55. drugi, da bi u 66. minutu Folarin Balogun bio zamenjen Visamom Ben Jederom. Neće on imati gorih utakmica od ove to je nekako sigurno…

 I nekako, kako to obično i biva, dođe kazna. Žeremi Boga je poznat kao sjajan tehničar, a kada mu se ostavi nešto više prostora, on to rešava. Izuzetan prodor, još bolja završnica u 91. minutu za predivan gol koji je obezbedio tri boda Nici.

Slavio je srčano na tribinama i najbogatiji Britanac i prvi čovek Nice ser Džim Retklif zajedno sa predsednikom Žan-Pjer Riverom... Ako se sećate, Retklif je bio nadomak kupovine Mančester junajteda ove godine za oko 5.000.000.000 dolara.

Nica sa ovom pobedom dolazi do 12 bodova i prvog mesta na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke