Ima fudbala i na RTS-u, večeras su prenosili pobedu Hrvata

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.03.2021.
19:54
Izvor: Sportske.net

Kad već ne možemo da gledamo naš nacionalni tim na Javnom servisu...

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

U Sloveniji se zahuktavaju borbe na Evropskom U21 prvenstvu, a večeras je u okviru drugog kola Grupe D, reprezentacija Hrvatske savladala selekciju Švajcarske rezultatom 3:2.

Već u osmom minutu meča, Hrvatska je povela golom veziste Dinama Luke Ivanušeca, posle velike greške protivničkog golmana i taj gol je obeležio prvo poluvreme.

Mnogo efikasniji bio je drugi deo meča. Hrvati su u 61. minutu iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Nikola Moro, a samo tri minuta kasnije isti igrač sjajno asistira kroz sredinu za Vizingera, koji beži svojim čuvarima i pogađa mrežu za velikih 3:0.

Delovalo je tada da je pitanje pobednika rešeno, ali se Švajcarci nisu predavali. U 79. minutu su i oni iznudili prekršaj za najstrožu kaznu, a siguran sa bele tačke bio je Imeri koji je smanjio na 3:1.

Deset minuta kasnije, korner za Švajcarce sa desne strane, usledio je c entaršut na prvu stativu, gde je nespretno reagovao napadač Hrvatske Sandro Kulenović i pogodio mrežu svog tima - 3:2.

Imali su Švajcarci još šest minuta nadoknade vremena da stignu i do izjednačenja, bili su blizu toga u 94. minutu, ali je hrvatski golman Kotarski odlično intervenisao i sačuvao pobedu svom timu.

Hrvatska posle dva kola ima tri boda, koliko i Švajcarci, koji su  prvom kolu savladali Englesku. Hrvati su u prvom kolu poraženi od Portugala sa 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 28.03.2021
20:22

РТС је јавни сервис Хрватске пошто Србије није сигурно.