Ima li ko uticajniji od Ronalda? Solskjer nije odoleo

Autor: Sportske Net
četvrtak 30.09.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Oduševljenje na "Teatru snova".

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajted u jučerašnjem duelu drugog kola Lige šampiona, bio je bolji od Viljareala, a pobedonosni gol postigao je Kristijano Ronaldo u 95 minutu utakmice. "Đavoli" su vrlo često postizali golove u nadoknadi, dva takva su im donela i titulu prvaka ovog takmičenja 1999. godine.

"Ovo su stvari koje se događaju na Old trafordu. Toliko smo puta u prošlosti viđali slične ishode. Na kraju smo morali da ‘bacimo oprez kroz prozor’, a imali smo i sreće. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika, ali je na kraju naš pritisak dao rezultata“, izjavio je posle susreta Ole Gunar Solšer.

Uticaj Ronalda je više nego vidljiv u svim aspektima engleskog kluba, a menadžer Junajteda nije odoleo da uputi komplimente svom bivšem saigraču.  

Kada u svom sastavu imate Krisitjana Ronalda, onda uvek imate priliku. On je toliko doar pred golom i utiče na sve igrače. Što se tiče Džesija Lingarda, on je nezadovoljan što nema više minuta, ali je na kraju imao sjajan potez. On to radi. Igračima mnogo znači što smo dobili na ovaj način, naročito posle poraza u Bernu u prethodnom kolu“, rekao je Norvežanin, pa dodao:

"Nismo imali stvorili mnogo velikih šansi, ali znali smo da će Ronaldo iskoristiti priliku, ako dođe do neke poput ove. Bio je miran i fokusiran. Srećan sam zbog njega, zbog svega što je uradio od kad je došao za ljude u klubu, sa saigračima, na terenu... Zadovoljstvo je raditi sa njim", završio je Solskjer. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke