Ima li "maleroznijeg" kluba od Milana?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 09.11.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" stvarno nemaju sreće.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan pokušava da veže nekoliko pobeda, Gatuzo se muči da podigne svoj tim iuspostavi pravu formu, ali jednostavno iz dana u dan pristižu loše informacije.

Teško da je bilo koji tim imao u ovoj sezoni povreda kao Milan. Brojni ključni igrači su van terena.

Iguain je počeo da trenira, ali verovatno će zbog problema sa leđima ipak propustiti vrlo bitan duel sa Juventusom. Kalabrija, Čalhanoglu i Kutrone su upitni, dok su Bilja, Kaldara i Bonaventura van terena. Njima se sada pridružio Musaćo.

Argentinski defanzivac je iznet na nosilima nakon sudara sa Kesijem, a nakon tog meča, trener Gatuzo je rekao da je on Južnoamerikanac i da je u redu. Ipak, nije bio u pravu.

Musaćo se sudario sa Kesijem, a zbog mogućih povreda glave u tom sudaru, on je iznet sa terena. Ipak, danas su obavljeni testovi o eventualnim povredama glave i oni su negativni, ali su zato ustanovili da postoji problem sa desnim kolenom.

Povrede kolena su uglavnom opasne i nezgodne. Trenutno se smatra da će Argentinac odsustvovati od šest do osam nedelja, ali moramo priznati da su to vrlo optimistične procene. Povreda prednjih ukrštenih ligamenata koja ne zahteva operaciju obično zahteva od 9 do 12 nedelja oporavka. Jasno je da je Musaćo profesionalni igrač i da svoje telo održava u fantastičnom stanju, ali da li će se baš toliko brzo vratiti nakon ovakve užasne povrede?

Milan je sada ostao sa samo dva štopera. Romanjoli i Zapata će imati ogroman teret, a možda bi Bakajoko mogao da dobije novu ulogu i da pokripi ovo kritično mesto?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Friday, 09.11.2018
23:48

Sigurno nece Bakajoko igrati stopera, mi mozemo da igramo i sa trojicom stopera pa da opet Rodrigez to preuzme. Reina- Zapata, Romanjoli, Rodrigez- Abate ili Kalabria, Kesi (pitanje je da li ce on prekosutra moci, ko zna koliko i on sad moze da pruzi), Bakajoko, Laksalt- Suso, Calhanoglu- Iguain. Samo da onaj Bogaljini ne igra!