Ima li nekoga sa kim se Konseisao nije zakačio ove sezone u Ligi šampiona?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.04.2021.
11:43
Izvor: Sportske.net

Moguće je da je do rivala, ali zaista je napravio niz...

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Nova utakmica Lige šampiona i novi problem. Ponovo je u glavnoj ulozi Seržo Konseisao, a posle Pepa, trener Portoa je sada u sukobu sa Tuhelom.

Sećate se da je nakon duela protiv Sitija u Ligi šampiona, Portugalac ušao u pravu razmenu vatre sa Kataloncem i da je rekao da ga je menadžer Sitija vređao govoreći mu da je "Smrdljivi Portugalac". Pep je to demantovao, a Konseisao koji je bio poznat kao nezgodan karakter tokom karijere mu je obećao revanš.

Protiv Juventusa nije bilo frke sa Pirlom, ali jeste sa klupom Italijana, tačnije igračima, no sve se završilo na razmeni psovki.

Sinoć je Porto završio evropski put, pobeda u Sevilji nije bila dovoljna, a pravi rat je izbio između Tuhela i trenera Portoa.

Kada se završio meč Pepe koji je mirođija u svakoj čorbi i Konseisao su se ustremili na Nemca.

On im nije ostao dužan, ali Konseisao tvrdi da ga je Tuhel psovao tokom meča i da mu je rekao da "odj...".

"Moj engleski nije dobar, ali to sam razumeo, kao i još neke uvrede. Nema svrhe sada, četvrti sudija je čuo sve, ne znam što je kolega bio toliko iritantan, njemu ništa nisam rekao tokom meča. Prijavio sam incident, ali teško da će bilo ko reagovati", iskren je Konseisao.

Sam Tuhel koji takođe zna da se zakači sa rivalima, ali i sa svojim direktorima što je pokazao u Dortmundu i Pari Sen Žermenu je spustio loptu.

"To je mali incident, neka ostane na tome, brzo se završilo", rekao je Nemac koji je u polufinalu i čeka boljeg iz duela Reala i Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke