Imamo najgrublji meč godine - Mladi Francuzi se toliko "tukli", da nije imao ko da im igra!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 26.09.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Bizarne scene u omladinskom fudbalu.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Jedan od najgrubljih mečeva u istoriji fudbala juče su odigrali omladinci Francuske i Poljske, a utakmica je prekinuta 13 minuta pre kraja jer je sudija pokazao čak četiri crvena kartona mladim "galskim petlovima", a u trenutku prekida Poljaci su vodili sa 3:2.

Sve se dogodilo u razmaku od 22 minuta igre u drugom delu. Prvo je u 55. minutu crveni karton dobio Ili Husni, nedugo zatim njegov saigrač Žanuel Belosian. U tom trenutku Francuzi su još uvek imali prednost, ali je onda Poljska iskoristila dva igrača više i stigla do preokreta.

Vidno frustrirani mladi fudbaleri Francuske nastavili su sa grubom igrom, pa je treći crveni karton pokazan Malangu Gomisu, nakon čega je selektor Francuza Bernar Diome održao govor svojim igračima i upozorio ih da će utakmica biti prekinuta ukoliko ostanu bez još jednog igrača.

To se upravo i dogodilo, i to samo pet minuta kasnije. Darnel Bil, nije najbolje razumeo selektora, načinio je oštar start, a zatim i glavom udario protivničkog igrača za automatski crveni karton i prekid utakmica zbog nedovoljno igrača na terenu, bilo ih je svega sedmorical, što prema pravilima FIFA znači prekid utakmice.

Scene iz rubrike verovali ili ne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke