Imena na "Old Trafordu", ovo su tri najverovatnija pojačanja, pet odlaze, pet na prodaju!

Autor: Boris Jovanović
utorak 26.04.2022.
10:34
Izvor: Sportske.net

Da li će ovo biti ishod prelaznog roka kada stigne Ten Hag?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ralf Ragnik ne odustaje.

Iako se priča da je mesto savetnika praktično part-time posao, da će biti marginalizovan, on tvrdi da postoji plan i da će Mančester Junajted dovesti najverovatnije tri igrača, pet odlazi jer im ističu ugovori, a za pet će se slušati ponude.

To je mnogo drugačije od onoga što su mediji pisali proteklih nedelja i što je intenzivirano zvaničnom objavom da će novi trener biti Erik Ten-Hag.

Ono što je jasno je da klub napušta Pogba, Lingard, Matić, Mata i Kavani, oni će napustiti "Old Traford" kao slobodni igrači.

Prema informacijama koje je potvrdio posredno sadašnji menadžer, još pet igrača će napustiti klub ako za njih stignu ponude. To su Marsijal koji je pozajmljen Sevilji, štoperi Baji i Džons koji nisu ni igrali, i bekovi Aleks Telješ i Van Bisaka. Ovaj poslednji je plaćen 60 miliona, izgubio je mesto od Dalota, verovatno će Junajted morati da prihvati veliki gubitak kada ga bude prodavao.

Ako je verovati Nemcu, ostaje ne samo Ronaldo, već i nezadovoljni rezervni golman Henderson, Lindelef i Fred, koji će teško dobiti šansu. Jer, ono što je takođe sigurno je da će Van de Bek dobiti šansu po povratku sa pozajmice.

Navijače zanimaju pojačanja. U ovom trenutku priča se da će biti dovedena samo tri igrača. U pitanju su dva štopera, Pau Tores iz Viljareala i Timber koga bi Holanđanin doveo sa sobom iz Ajaksa. Što se napada tiče, i dalje je prva meta Darvin Nunjez, fantastični Urugvajac iz Benfike, ali moraće da plate blizu 100 miliona evra za ovog igrača.

I još nešto, neočekivano, Ten Hag želi da se zaboravljeni Andreas Pereira koji je na pozajmici u Flamengu bude vraćen u klub, ali je problem što Rubro-Negra imaju opciju da otkupe ovog vezistu.

Junajted u četvrtak igra protiv Čelsija u šampionatu, ali posle poraza od Arsenala čini se da nada u četvrto mesto i Ligu šampiona više ne postoji. Ipak, mogli bi da dobiju tek treći meč u poslednjih par meseci, AdmiralBet ima sjajnu kvotu, 3.25 na pobedu "Đavola" na "Old Trafordu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke