Imobile-Insinje, Italija dokazala zašto je jedan od glavnih favorita na EP

Autor: Sportske Net
petak 04.06.2021.
22:37
Izvor: Sportske.net

Italija još jednom ubedljiva.

Povezane vesti

U još jednom meču pripremnih utakmica za Evropsko prvenstvo Italija je pobedila Češku ubedljivim rezultatom od 4:0. Prvi deo posla “azuri” su na stadionu “Renato Del'Ara” završili već u prvih 45 minuta, da bi potvrda dominacije stigla u drugom delu susreta.

Češka je isprva pokazala inicijativu i dala do znanja Italijanima da neće biti lako kao na pređašnjem meču protiv San Marina. Manćinijev tim je vrlo brzo preuzeo kontrolu. Italija je povela u 23. minutu preko Imobilea, koji je bio na pravom mestu. U kaznenom prostoru je primio loptu i šutirao ka golu, a Pavlenka je bio nemoćan.

Barela je u 42. minutu povisio prednost na 2:0za ubedljivo vodstvo na poluvremenu. Fudbaler Intera je šutirao sa ivice šesnaesterca i uz malo sreće, lopta se odbila od dvojac Češke, pa potom završila u golu.

Posle 20 minuta od povratka na teren Imobile je pronašao Insinjea i uputio izvrstan pas, da bi ofanzivac Napolija precizno šutirao za 3:0.

Nije tu stala Italija. Ovoga puta Insinje je bio u ulozi asistenta, iskoristio je prazan proctor po levoj strani dodao loptu Berardiju, koji je upisao četvrti gol za “azure”.

Do kraja nije bilo rezultatskih promena, pa su Italijani upisali još jednu ubedljivu pobedu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke