Imobile kipti, teške reči pale u Rimu!

Autor: Stefan Matić
sreda 19.05.2021.
14:20
Izvor: Sportske.net

Od nekadašnjih saradnika do omraženih rivala.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Torino je preživeo još jednu sezonu. 

"Bikovi" su odigrali 0:0 sa Laciom, Ćiro Imobile je direktno kumovao ostanku svog nekadašnjeg kluba. Jedan od najboljih strelaca Italije je promašio penal za pobedu u 84. minutu, njegov šut je završio na okviru Siriguovog gola. 

Meč je dobio i svoje treće poluvreme. Predsednik Torina Urbano Kairo se sukobio sa Imobileom, napadač je optužen kako je igrao pozitivan protiv Torina u kontroverznom meču novembra meseca. 

"Svi znaju ko je Ćiro Imobile. Na, ali pre svega van terena. Mogu prihvatiti kritiku kao igrač, ali ne i uvrede na to kakav sam čovek. Po kraju meča predsednik Torina Urbano Kairo mi je prišao na ulazu u svlačionicu Lacija i počeo da me vređa, verbalno me napadajući, izneo uvredljive optužbe, pričao je kako sam igrao meč sa 'krvlju u svojim očima' i ostale stvari koje se tiču utakmice u prvoj polovini sezone. Išao je toliko daleko tvrdivši da sam namerno igrao meč u Torinu sa pozitivnim nalazom na COVID. Nikada neću prestati da budem zahvalan predsedniku Kairu što mi je dao priliku da nađem sebe kao fudbalera u Torinu, ali ne mogu oprostiti ovu epizodu koja izlazi iz fudbalskih dimenzija", izjavio je Ćiro.

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke