Incident na ''Bernabeu''! Šta se dešavalo posle meča, jedva obuzdali Al Kelaifija?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2022.
00:09
Izvor: Sportske.net

Nije mu nimalo lako večeras.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Imao je Pari Sen Žermen sve u svojim rukama, pobedu iz prvog meča, vođstvo u revanšu, a onda se sve okrenulo za samo petnaestak minuta.

Karim Benzema je uz pomoć saigrača obilato koristio početničke greške protivničkog tima i svojim het-trikom odveo Real Madrid u četvrtfinale Lige šampiona.

Ovo je ogroman šok za sve u PSŽ-u, veliki potresi u klubu se tek očekuju, a koliko je prvom čoveku kluba Naseru Al-Kelaifiju večerašnja eliminacija teško pala svedoče i večerašnje informacije vodećih španskih medija.

Pozivajući se na saznanja novinara ''Movistara'' i As i Marka prenose kako je Al Kelaifi ''brzo napustio ložu i ljutito otišao u sudijsku svlačionicu da arbitrima zameri za nešto što mu se nije dopalo tokom ovog meča''.

Ali, ni to nije sve!

''Problem je što se zbunio i završio u prostoriji Mehije Davile, delegata Real Madrida na terenu. Prilično uznemiren, predsednik PSG-a je s mukom udaljen iz prostorije, ostavljajući prilično sramotnu sliku'', prenosi ''Marka''.

Bilo je poništenih golova Mbapeu, ali opravdano poništenih, golman Donaruma se žalio na prekršaj kod prvog gola Benzeme, ali očigledno je da Parižani imaju mnogo većih problema od suđenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke