Incident u Hrvatskoj - Livaja krenuo na navijače

Autor: Sportske Net
utorak 06.06.2023.
08:40
Izvor: Sportske.net

Sprečena tuča.

Povezane vesti

Hrvatska reprezentacija u Rijeci se priprema za završni turnir Lige nacije. 

Tim povodom juče je održana konferencija za medije na kojoj je govorio selektor Zlatko Dalić. Potom su reprezentativci izašli na teren stadiona ,,Rujevica" gde se našao određeni broj navijača na čijem je udaru bio napadač Marko Livaja. 

De ljudi sa tribina je vređao fudbalera splitskog Hajduka koji je u nekom momentu došao do tribina.

,,Smeće jedno, marš iz reprezentacije”, ,,Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da namirite štetu koju ste napravili“, vikali su pojedinci, aludiarajući na štetu navijača Hajduka na utakmici protiv Rijeke u prvenstvu. 

Livaja je stigao do tribina, odnosno ograde koja deli teren i tribine, ali ga je da ne napravi veći incident sprečio Vedran Ćorluka.

Očigledno da lokalni navijači još nisu orpostili Splićanima scene tokom finala Kupa, u kojem je Hajduk osvojio trofej protiv Šibenika. Livaja je tada posle utakmice poveo navijanje uz uvrede, a Savez je protiv njega pokrenuo disciplinski postupak zbog neprimerenog ponašanja.

Reprezentacija Hrvatske će u polufinalu Lige nacija igrati protiv domaćina završnog turnira - Holandije, a ovaj meč je na programu 14. juna u Roterdamu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke