Agonija Intera, "Violina" peta u nizu!

Autor: Mladen Heleta
subota 01.04.2023.
19:58
Izvor: Sportske.net

Fiorentina je u sjajnoj formi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Fiorentine savladali su Inter u gostima sa 1:0 u 28. kolu Serije A.

Ovo je Interu treći poraz zaredom u prvenstvu, a četvrti u poslednjih  pet kola. Fiorentina je u Milano doputovala u sjajnoj formi, sa četiri vezane ligaške pobede, a posle odlično odigrane utakmice upisala je i petu.

Inter je i dalje treći na tabeli sa 50 bodova, ali ako ovako nastavi dovešće u pitanje svoj nastup u Ligi šampiona sledeće sezone.

"Viola" se sa 40 bodova probila na osmu poziciju.

Dinamičan meč je odigran na "Đuzepe Meaci", imao je i Inter svoje šanse, ali nije našao put ka golu koji je branio Pjetro Terećiano.

Trenutak odluke desio se 53. minutu, kada je Kabral tukao glavom posle kornera, Onana je zaustavio taj pokušaj, ali se lopta odbila do Bonaventure, koji sa dva metra nije pogrešio, za 0:1.

U nastavku napadi Intera, Barelu je u 59. minutu stativa sprečila da postigne fantastičan gol, Lukaku je pretio u nekoliko navrata, ali su se gosti odbranili i odneli bodove u Firencu.

Nikola Milenković je odigrao drugih 45 minuta za pobednički tim, Aleksa Terzić je ostao na klupi, dok se Luka Jović još nije oporavio i nije bio u konkurenciji za ovaj duel.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke