Inter - "Bik" otvara mesto za pojačanje leta, najbolje vesti stigle iz komšiluka!

Autor: Boris Jovanović
sreda 13.04.2022.
09:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da sve ide na ruku aktuelnom šampionu...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter i dalje pokušava da dogovori transfer Paula Dibale. Naine, Marota je tražio od menadžera Antuna da bude strpljiv, plan Intera je da se oslobodi par igrača i da otvori mesto za "La Hoju".

Plan je jednostavan, očekuje se da Čileanci Sančez i Vidal napuste klub, ali izgleda da je Lautaro Martinez na prodaju. Suma je 80 miliona evra, biće zainteresovanih za "Bika" koji ne igra baš sjajno ove sezone.

Logična zamena bi bio Dibala, praktično namera Marote je da promeni gotovo ceo napad i eventualno isprazni mesto i za povratak Lukakua.

Neće biti lako ali na je generalni direktor Intera, još iz vremena u Sampdoriji, pa Juventusu naučio da za njega ne postoje nemoguće misije.

Dobre vesti za šampiona stigle su ih komšiluka. Ibrahimović se opet povredio, neće moći da igra u revanšu kupa, ali ni u ključnim mečevima Milana u borbi za titulu.

Inter ima dva boda manje, ali i meč manje od gradskog rivala, AdmiralBet vam nudi kvote na novog italijanskog prvaka, i Napoli je u igri, pošto na Inter nema baš vrednosti, premala je kvota, možda bi trebalo probati na Napolitance koji nemaju loš raspored, kvota je 5.60.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke