Inter doneo odluku? Ne valja, sad navijači strahuju od Konteove reakcije!

Autor: Boris Jovanović
petak 07.05.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Situacija nije dobra, sad se čeka sastanak...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Loše vesti za Inter.

Očekuje se sastanak predsednika Ženga sa sportskim sektorom, ali brojke ne ohrabruju. Danas, italijanski mediji pišu da je posle sastanka sa finanijskim operativcima prvi čovek bio jasan.

Kinezi će nastaviti da finansiraju Inter, ali troškovi moraju da se smanje. U crvenom su 200 miliona, "Korijere delo Sport" tvrdi da je već odlučeno da klub mora da proda jednog bitnog igrača, i to nekoga sa velikim ugovorom.

Izgleda da je izbor pao na Eriksena koji je rehabilitovan u drugom delu sezone, ali bi klub mogao da ga se odrekne. Ovo neće dobro naići kod Antonija Kontea koji čeka sastanak sa predsednikom, kako bi saznao namere kluba.

Navodno će vlasnici tražiti i da se i igrači i trener odreknu jednog manjeg dela primanja kako bi klub smanjio ogromne gubitke...

Konte je rekao posle osvajanja titule da im želju da nastavi u Interu, ali da mora da čuje kakvi su planovi i ambicije kluba.

Mediji su pisali da je minimum minimuma, ako već nema pojačanja, da se tim zadrži na okupu, da se dovedu neki slobodni igrači i pojača konkurencija, pošto su Kolarov, Jang, Ranokija slobodni, a na nekoliko igrača sjajni trener ne računa. 

Šta će biti od svega?

Konte je impulsivan, ali sa druge strane iako ima ponude iz PL (pominje se Totehnem) neće mu biti lako da napusti pobednički projekat koji je pravio dve godine. U svakom slučaju, videćemo njegovu reakciju, sigurno da mora da dobije neka obećanja od Stivena Žanga, odnosno garancije kako bi ostao poslednju sezonu ugovora. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Friday, 07.05.2021
16:32

Conte nije prekinuo dominaciju Juventusa, samo ju je nakratko zaustavio. Ona će se nastaviti već iduće sezone. Ova korona sezona bez publike na stadionima ionako nije neka nezaboravna.

avatar
Mangus
Friday, 07.05.2021
09:53

Realno gledano, Konte zasluzuje sve sto trazi. Ne gotivim lika. Ali pokazao je da moze da napravi sampionski tim, prekinuo je dominaciju Juventusa...