Inter garantuje zabavu - Revija lepih golova na "Marasiju", Dimarko projektilom ugasio prokletstvo

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 12.09.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Odličan meč, posebno za one neutralne gledaoce.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbaleri Sampdorije i Intera iz Milana remizirali su na stadionu "Marasi" u Đenovi 2:2 (1:2) u utakmici trećeg kola Serije A.

Osim što su, barem za sada, pokazali da će moći da se bore za sam vrh Kalča, fudbaleri Intera garantuju zabavu na svojim utakmicama, sudeći prema dosadašnjim predstavama.

Bilo je zanimljivo na čuvenom "Marasiju", uz četiri gola, od kojih su tri bila fenomenalna. Bodovi su podeljeni i Sampa će još malo morati da pričeka na prvu pobedu u šampionatu.

Seriju golova otvorio je Federiko Dimarko svojim prvim u dresu Intera koji je dugo čekao. Sjajno je izveo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, gađao u ugao u kojem se nalazio Audero, ali golman Sampe nije mogao da brani hirurški precizan udarac u same rašlje.


Tako je Dimarko postao prvi Italijan još od Balotelija 2009. godine koji je postigao pogodak za Inter iz slobodnog udarca. Osim toga, prvi je fudbaler rođen u Milanu koji je bio strelac za "nerazure" još od 2001. godine i Kristijana Brokija.

Izjednačio je Maja Jošida posle nesrećne reakcije Edina Džeka, a bosanskohercegovački fudbaler je imao svoj doprinos kod gola Lautara Martineza budući da je privukao dvojicu protivnika. No, najveći udeo imao je fenomenalni Barela. Sve to, poništio je izvrsnim pogotkom Auđelo.


Bilo je šansi da se rezultat promeni u nastavku na obe strane, ali mreže su mirovale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke