Inter izbegao poraz na spektakularnoj proslavi titule

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2024.
19:58
Izvor: Sportske.net

Lacio bio na pragu pobede, na kraju morao da se zadovolji bodom.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Duel Intera i Lacija večeras na ''Meaci'' protekao je u znaku proslave 20. titule ''neroazura'', čiji su navijači prikazali impresivnu koreografiju.

Ipak, njihovi ljubimci ih nisu obradovali novom pobedom, već su u finišu izbegli poraz od Lacija. Na kraju 1:1, pa Inter sada na vrhu tabele ima 93 boda, a Lacio ostaje na sedmoim mestu sa 60 osvojenih bodova.

Mreža Interovog golmana Zomera se prvi put zatresla već u četvrtom minutu kada ga je Kasteljanos savladao, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Ipak, nije se dugo čekalo na vođstvo Rimljana, a to se dogodilo u 32. minutu kada su gosti napali kroz sredinu, Rovela je ispred kaznenog prostora uposlio Kamadu koji je sa ''kapice'' šesnaesterca uputio snažan i precizan udarac u donji desni ugao gola domaćih - 0:1.

Taj rezultat je ostao na snazi sve do 87. minuta utakmice, kada je Aleksis Sančez odlično izveo slobodan udarac sa desne strane, svojim centaršutem je ''pogodio u trepavicu'' Damfrisa koji se samo poklonio i udarcem glavom savladao golmana Provedela - 1:1.

Mogao je Inter i do preokreta na ulasku u nadoknadu vremena, kada je Sančez bio u prilici, ali je lopta završila zamalo pored desne stative.

-

-

-

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke