Inter odbio prvu ponudu Mančester Junajteda, ali ko će sve morati da napusti klub?

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.05.2022.
09:10
Izvor: Sportske.net

I dalje razmišljaju o tituli, a navijači se pribojavaju leta...

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Inter će morati da zarađuje u prelaznom roku, navijači su besni zbog "kineske dijete", a čini se da bi morali da prodaju ne jednog, kako se pretpostavljalo, nego dva standardna igrača postave.

Jedan je DeFraj za koga ima ponuda iz Engleske, ali s obzirom na finansijske parametre, to neće biti dovoljno.

Navijači se plaše da bi klub mogao da žrtvuje Lautara Martineza koji je odlaskom Lukakua ponovo dobio glavnu ulogu u ekipi.

Iz Mančester Junajteda je stigla ponuda, 50 miliona plus Marsijal, ali je Inter to odbio. Priča se da bi se odrekli Lautara za oko 90 miliona u kešu, što bi omogućilo Inzagiju da pojača tim tokom leta.

Ko može da plati ovu sumu za "Bika"?

Atletiko se pominje kao logično rešenje, oni traže napadača, drugi je PSŽ koji je valjda zainteresovan za svakog fudbalera na tržištu.

Ako Inter mora da proda, i sam Inzagi bi se radije odrekao nekoga kao što su Bastoni, oporavljeni Barela ili Škrinjar, nego Argentinca.

Nade da će se otpisani Lukaku vratiti, ne postoje, Čelsi ga neće pustiti na pozajmicu, a za navijače bi bio veliki udarac da Belgijanac završi kod komšija.

Ipak, nadaju se Dibali, ali i Skamaki, probaće sve da do kraja prvenstva stignu do prvog mesta. Ostala su tri kola, Milan gostuje u Veroni, dočekuje Atalantu, ide Sasuolu. Inter će posle meča sa Empolijem kod kuće, na Sardiniju protiv Kaljarija koji se bori za opstanak, dok poslednjeg dana sezone na "Meaci" gostuje Sampdorija. Iako se procenjuje da su rivali Milana lakši jer nemaju više ambicija, a Inter će na "Sant'Eliji" morati da pobedi domaćina koji se čupa u poslednjim kolima, nama se i dalje čini da je Inter bliži tituli, odnosno da Milan neće pobediti sve mečeve do kraja.

AdmiralBet i dalje ima dobru ponudu na Inter, 2.08, kvota je porasla, pa ako verujete da će ipak "crno-plavi" stići do titule možete da pokušate...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke