Inter pred velikim potpisom, Inzagi trlja ruke!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.05.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net

Povišica i bez Skudeta?

 EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Trener Intera Simone Inzagi trebalo bi do kraja meseca da produži ugovor sa aktuelnim šampionom Italije do 2024. godine uz opciju na još jednu sezonu uz drastično uvećanje plate.

Bivši golgeter i trener Lacija je na "Đuzepe Meacu" stigao prošlog leta kada je nakon impresivnog osvajanja Skudeta klub napustio Antonio Konte i kolo pre kraja u igri je da odbrani trofej namenjen šampionu Italije.

Inzagi zarađuje četiri miliona evra na godišnjem nivou u Interu, a prema novom bi mu plata bila veća za bezmalo 50% pošto je planirano da bude pet i po miliona u novčanicama EU.

Prema informacijama koje donosi "Gazeta delo Sport" posao ne bi trebalo da bude gotov pre kraja sezone, a zavesa na Seriju A biće spuštena u nedelju kada Inter dočekuje Sampdoriju.

Inzagi čak i da ostane bez Skudeta već je osvojio dva trofeja na "Meaci", Superkup i Kup Italije, oba nakon pobeda protiv Juventusa posle produžetaka.

Za Skudeto je potrebno da Milan izgubi u Sasuolu, što će biti tragedija epskih razmera za zahuktale "Rosonere". Oba duela igraju se u nedelju od 17 sati.

Podsetimo, danas smo pisali da će Inter nekog morati da proda kako bi napravio balans u knjigama, a podsetite se koga smo mi prognozirali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke