Inter sagledao stvari, ovo su očekivanja od sezone!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.08.2021.
12:57
Izvor: Sportske.net

Kakav je zadatak Simonea Inzagija?

EPA-EFE/Mourad Balti Touati
EPA-EFE/Mourad Balti Touati

Povezane vesti

Posle prodaje Lukakua i razočaranja navijača, Inter je na putu da zadrži Lautara Martineza, "Bik" bi trebalo da produži ugovor, ali izgleda da neće biti ništa od Urugvajca Naitana Nandeza.

Inzagi ga je želeo da dodatno pojača desnu stranu u vezi, ali će nekadašnji igrač Boke po svemu sudeći iz Kaljarija preći u Totenhem. Inter je prodaju Hakimija Pari Sen Žermenu ublažio dovođenjem Damfrisa, stigao je i Čalhanoglu umesto bolesnog Eriksena, kao i povratnik, rezervni golman Kordaz.

Međutim, Inzagiju je potreban još jedan napadača, pominje se i Luka Jović, ali i sin Lilijena Tirama, Markus koji igra za Borusiju iz Menhengladbaha.

Kako tvrde italijanski novinari, Marota je održao sastanak sa Inzagijem i razjanio mu očekivanja kluba. Prema tim informacijama, novom treneru je poručeno da su očekivanja da izbori plasman u top 4, odnosno Ligu šampiona i da napravi iskorak u odnosu na Kontea u evropskoj eliti. Šampion navodno ne očekuje da se bori sa Juventusom za titulu prvaka Italije ove sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke