Inter šampionski od starta, Đuričić odigrao vrhunski meč!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.08.2021.
20:26
Izvor: Sportske.net

Nema Lukakua, nema ni problema.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ekipa Intera je uspela da savlada Đenovu na svom terenu u okviru prvog kola italijanskog šampionata, bilo je i više nego ubedljivih 4:0. 

Već u 6. minutuMilan Škriniar je doveo domaće u prednost nakon asistencije Čalhanoglua posle kornera, da bi sam Čalhanoglu osam minuta kasnije uspeo da postigne gol i da dokaže da mu je promena gradskog rivala itekako prijala. 

Prelep gol možete videti OVDE

U nastavku još dva gola Intera,prvo je Vidal u 74. minutu povisio na 3:0, da bi Edin Džeko postavio konačnih 4:0 u 88. minutu utakmice. Odlično ga je Vidal pronašao u kaznenom prostoru, pogledajte OVDE taj gol. 

U duelu Verone i Sasuola gosti su odneli sva tri boda, a briljirao je Filip Đuričić. Srpski ofanzivni vezista je prvo asistirao Raspadoriju, koji je napravio pravu malu majstoriju i postigao gol za 0:1. 

Veloso je za Veronu dobio crveni karton u poslednjim minutima prvog poluvremena, a onda je na startu nastavkaFilip Đuričić uspeo da povisi na 0:2.

Zakanji je iz penala smanjio na 1:2, Traore povisio na 1:3, a Verona je nakon asistencije Lazovića i pogotka Zakanjija uspela da stigne do 2:3, ali više od toga nije mogla. 

Ivan Ilić i Darko Lazović su igrali za domaće, za goste Filip Đuričić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke