Inter se plaši "biskvita", hoće li Španci i Nemci namestiti utakmicu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.12.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net

U Italiji sigurni, pominju i primere iz prošlosti, niko nije imun na "biscotto".

EPA-EFE/Sascha Steinbach
EPA-EFE/Sascha Steinbach

Povezane vesti

"Biskvit" je u italijanskom žargonu ne samo duplo pečeni hleb, tačnije aluzija na dve strane koje nađu zajednički interes. Žargonski, nešto što obema stranama odgovovara. Sad, neko će reći da su Latini stare varalice i da oni svoje osobine pripisuju drugima, ali nije baš da i drugi narodi, kada je fudbal u pitanju nisu skloni ovakvim situacijama.

Priča je sledeća.

Inter se pobedom protiv Glabaha vratio u trku za top 16 fazu Lige šampiona. Da bi prošli grupu u kojoj su delovali izgubljeno, treba da se poklope dve stvari da dobiju Šahtjor u poslednjem meču kod kuće, što neće biti nimalo lako, jer Ukrajinci bodom ostaju u Evropi, a imaju i šanse da odu dalje.

Ali nije dovoljno da Inter pobedi, ako meč u Madridu između Reala i Gladbaha završi nerešeno, italijani su ispali, odlaze Nemci i Španci, Borusija će biti prva u grupi, a Real ima bolji međusobni skor od Intera.

baner

Jasno, Real je favorit i oni bi pobedom otišli kao prvi u grupi, a Inter bi sa tri boda stigao Gladbah i pošto ima bolji međusobni skor, bio bi drugi. Međutim, ovakav Real neće lako pobediti, a u Italiji se plaše da neće ni rizikovati puno protiv Borusije.

baner

Priča o tome da Nemci nisu spremni na ovakav scenario ne stoji, baš u Španiji, Nemačka i Austrija su 1982. odigrali jedan od najsramnijih mečeva u istoriji Mundijala, a 2004. su Šveđani i Danci odigrali 2:2, jedini rezultat koji je vodio oba tima dalje na račun Italijana. UEFA nije našla ništa čudno u svemu...

Baner

Dakle, sigurno da će u Italiji sa velikom pažnjom će se pratiti rasplet iz Madrida, mada, kako rekosmo treba da dobiju Šahtjor...

Izašle su prve kvote, Real je favorit, ali videćemo šta će se dešavati do sledeće srede kada gledamo rasplet u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yllb
Thursday, 03.12.2020
19:10

Ali ako Real i Gladbah odigraju nereseno, a Sahtjor ne izgubi od Intera, onda Gladbah i Sahtjor idu dalje. Nece im biti bas tako lako da kalkulisu.

avatar
Oldboy
Wednesday, 02.12.2020
15:13

Zaboravio si da Real ne sme da kalkulise, jer ako Sahtjor pobedi a Real odigra nerešeno ispali su iz LŠ

avatar
pazza.INTER.amala
Wednesday, 02.12.2020
12:44

Napisao sam i sinoc,tesko da ce oni igrati na x,jer U slucaju da Inter ne pobijedi Sahtjor,Real ide u EL.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 02.12.2020
11:49

A sta ako Sahtjor povede u Milanu a tamo Real i Gladbah šteluju X...ko ispada, uporno zanemarujete činjenicu da i Real moze da ispadne ako ne dobije Gladbah!

avatar
No rules
Wednesday, 02.12.2020
11:40

Najgore od svega sto Real nije sposoban da dobije Gladbah, tako da bi remi bio maksimum bez ikakve kalkulacije, ali tada ni Inter nebi puno zapinjao pa bi ih takav remi uz remi u Milanu kostao madridjane prolaza. Najbolje da Real sve ulozi u taj mec i odigra muski, Inter ce onda glatko dobiti Sahtjor.

avatar
Amalainter
Wednesday, 02.12.2020
11:09

Prvo treba dobiti Sahtar...Real verovatno nece dobiti Gladbah..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 02.12.2020
17:13

Ne vjerujem da ce itko namjestati remi !

avatar
amigo999
Thursday, 03.12.2020
17:15

Treba igrati protiv Saktara na vodstvo od 1 gola. Ako Real igra nereseno, pustimo Saktar da izjednaci i ide dalje, i onda Real ide u LE. Ili pustiti Saktar da pobedi, i Realu ne pomaze nista. Real je ovisan od nas, i mi smo ovisni od Reala. Real nema teoretske sanse ako Saktar pobedi. Real je ovisan od nas.