Inter sprema strašna pojačanja, šlag na tortu se zna! Navijači drže palčeve!

Autor: Boris Jovanović
subota 09.04.2022.
08:53
Izvor: Sportske.net

Prvo druga zvezdica, pa investicije u nove fudbalere!

 EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Inter danas igra protiv Verone, posle trijumfa u Torinu protiv najvećeg rivala, Juventusa, stvari deluju mnogo bolje za Inzagijev tim, odbrana "Skudeta" bi značila i drugu zvezdicu na dresu, odnosno 20. titulu prvaka Italije.

Na AdmiralBet možete da se kladite na pobedu šampiona, ali mi preporučujemo golove, jer Verona nema potrebe da se brani, Tudorov tim je u sredini tabele i igra lep fudbal.

Danas će Inter biti bez Lautara, zameniće ga Korea, ono što italijanski mediji tvrde je da bi klub prihvatio ponudu za "Bika", Lautaro Martinez bi u tom slučaju bio prodat, probali bi da vrate Lukakua, a šlag na tortu se zna, Paulo Dibala sa kojim se pregovara. 

Čeka se i pojačanje u odbrani, Brazilac Bremer iz Torina je navodno najbliži Interu, sjajno bi se uklopio u formaciju sa tri defanzivca, koju preferira, a vrlo je moguće da on zauzme mesto De Fraja koji je takođe na izlaznim vratima. Ako Lukaku bude preskup, alternativa je mladi Skamaka iz Sasuola, nova zvezda italijanskog fudbala, a poznavajući rad Marote, sigurno da nije rekao poslednju reč na tržištu slobodnih agenata. 

Bilo kako bilo, većina veruje da Inter i dalje ima najbolji tim u Italiji, šansa za titulu postoji, imaju četiri boda manje od Milana, ali i meč manje, duel sa Bolonjom bi trebalo da bude odigran u naredne dve nedelje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke